Europees richtsnoer omgaan met uitvoering klinisch onderzoek tijdens corona-crisis

Inhoud van bericht:
De Europese Commissie, het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en de Head of Medicines Agencies (HMA) hebben een richtsnoer gepubliceerd voor opdrachtgevers en onderzoekers over hoe om te gaan met de uitvoering van klinisch onderzoek tijdens de pandemie van het coronavirus. Europees richtsnoer voor uitvoering klinisch onderzoek tijdens coronacrisis.

De Europese Commissie, het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en de Head of Medicines Agencies (HMA) hebben een richtsnoer gepubliceerd voor opdrachtgevers en onderzoekers over hoe om te gaan met de uitvoering van klinisch onderzoek tijdens de pandemie van het coronavirus. Europees richtsnoer voor uitvoering klinisch onderzoek tijdens coronacrisis. Voor dit richtsnoer en verdere informatie over het richtsnoer verwijzen wij u graag naar de website van de CCMO.

Mocht u vragen hebben over de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek tijdens de coronacrisis, dan kunt u altijd ook bij de METC terecht. Wij zijn telefonisch (043-3876009) en per e-mail (secretariaat.metc@mumc.nl) bereikbaar. We zullen u waar mogelijk adviseren en ondersteunen, ook wanneer versnelde procedures noodzakelijk zijn.

 

Sluit de enquête